Ulukilihast toidud  » Metskits

Praetud metskitseliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Praetud metskitseliha sibula ja peterselliga.
Kogus: 1 portsjon
Lõika laagerdatud liha 2 cm paksusteks viiludeks ja vasarda kergelt, maitsesta soola-pipraga. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt. Lõika sibul rõngasteks ning prae samuti. Serveeri liha sibula ja hakitud värske peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AssaMait 14.veeb 2011 00:43
Eeh... Liiga uluki maitse käib üle nii elementaarse retsepti puhul. Isegi kui ohtralt peterselli ja pipart uhada. ;) Kellele ulukimaitse meeldib, on antud asjaolu muidugi ainult boonuseks. :) Ise lasin lihal tunnikese marineerida toasoojas - marinaadis siis õli, jahvatatud sinepiseemned-
rosepipar (3 näputäit 500-600 gr liha kohta), pipar, hakitud sibul ja sõrmede vahel peenestatud petersell (võib muidugi ka hakkida). Ja minu hinnangul tuli märgatavalt parem.
1