Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metssiga

Metsseapraad

Metssiga

Metsseapraad

Ädu-Krõõt Kaarli Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

üle 60 min

Retsept
Suur tükk metssealiha
Küüslauk
2 spl Mesi
Sool
Must pipar
1. Sega mesi, hakitud küüslauk ja sool-pipar kokku, mätsi liha sellega kokku ja lase pisut aega seista.

2. Siis lõika liha meelepärasteks tükkideks ja pruunista pannil ühelt ja teiselt poolt. Tõsta tükid haudepotti (sel juhul lisa ka pisut vett) või ahjupannile, kuidas soovi on.

3. Küpseta ahjus kuni kolm tundi – oleneb kogusest ja tükkide suurusest, liha peab olema korralikult pehme.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke