Ulukilihast toidud  » Metssiga

Metssealiha pärlsibulatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Punases veinis hautatud metssealiha raguu pärlsibulatega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa metssealiha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks.
Maitsesta lihatükid soola ja pipraga.
Koori ja haki suured sibulad.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha.
Lisa sibulad ja hauta klaasjaks.
Sega juurde tomatipasta, punane vein ja kadakamarjad.
Lase raguul u 45 minutit moorida.
Lisa 10 minutit enne valmimist nõrutatud pärlsibulad.
Maitsesta veelkord soola ja pipraga.
Lõika pekk peenikesteks ribadeks, prae pannil krõbedaks ja aseta raguule.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa