Ulukilihast toidud  » Metssiga

Panniroog metssea, peekoni ja seentega

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Panniroog metssea, peekoni ja seentega.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha viiludeks ja vasarda. Maitsesta soola ja pipraga ning pane pannile küpsema. Teisel pannil pruunista tükeldatud peekon, sibul, porgand, seened ja seller, lisa need koos tükeldatud hapukurgiga peaaegu valmis lihale ning küpseta kõike koos veel mõned minutid. Serveeri kartulipudru, keedu- või ahjukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ˇAani 28.aug 2013 21:27
Jäi jah veidi kuiv, aga seda kindlasti selle pärast, et kasutasin peekoni asemel lihtsat suitsusinki. Aga lahendasin asja nii, et panin segu ahjuvormi ja kallasin veidi rõõska koort peale ja lasin veidi ahjus olla. Sai hää kastme.
Brüleekreem 16.apr 2011 15:47
Kiidan! Panniroast sai küll ahjuroog, sest pannil vaid pruunistasin liha, siis panin selle ahjupotti, peale sutike punast veini ja tomatikastet, küüslauku, hiljem ka teisel pannil praetud koostisosad, kuid maitses väga hea.
efka216 28.okt 2010 13:44
Tõesti väga hea roog :) Soovitan soojalt.
sirts18 18.jaan 2010 19:52
Väga maitsev tuli ja just parajalt mahlane...
kimi 14.dets 2008 18:35
Hea, aga pisut kuiv.
1