Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Soojad Lapi leivad põdralihaga

Põder

Soojad Lapi leivad põdralihaga

Leibur
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Leibur
Soojad põdrarieskad.
Retsept
portsjonile
4 sl määrdejuust
0.25 tk Sibul viilutatuna
1 dl Šiitake (või kukeseened või metsaseened)
5 tk külmsuitsu (põhja)põdralihaviilud
10 viilu piprakurk
2 tk Leiburi Etnia lapi leib
Määri sulatatud juust võrdselt mõlemale leivale. Kuumuta pann vähese õliga ja aseta sinna üks leibadest, juust ülespoole. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, haki seened ja laota need koos kurgiviilude ja lihaga leivale. Peale aseta teine rieska (juust allapoole) ning kuumuta veel kõik koos läbi (pöörates). Valminud suupiste lõika kuueks sektoriks, serveeri kuumalt.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke