Ulukilihast toidud  » Põder

Praetud põdramaks kartuli-kõrvitsapüreega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid Autor: Anni Arro
Kokasaate Meie Annid 1. detsembri saate retsept
Kogus: 1 portsjon
Tõsta maks kõigepealt kuuma vette ja siis külma vette, seejärel eemalda kelme. Pane maks tunniks piima sisse seisma, et liigne veri eemalduks.
Koori kartulid ja kõrvits. Kartulid pane keema ja kõrvitsatükid ahju röstima. Viiluta sibul, prae pannil õli ja või segus klaasjaks. Pane pannile või sulama ja pane mõned salveilehed küpsema. Küpseta maks pannil 1 minut ühelt poolt ja 1 minut teiselt poolt. Lisa pannile tilgake brändit ja süüta põlema. Pane sibulad uuesti pannile ja vala peale vahukoor, kuumuta veidi aega.
Tambi keedetud kartulid nuiaga pudruks, lisa võid ja kuum piima-kooresegu. Vahusta ning kõige lõpuks lisa kõrvitsad.
Retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
midli 19.märts 2012 17:21
Sool ja pipar? Mina igatahes lisasin, muidu nii maitsetu.
aatomik 04.apr 2010 14:58
300g maksa oleks nagu kahe inimese ports. Aga sinna juurde kilo kartuleid ja kilo kõrvitsaid?
1