Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Praetud põdramaks kartuli-kõrvitsapüreega

Põder

Praetud põdramaks kartuli-kõrvitsapüreega

Anni Arro Meie Annid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Johannes Arro
Kokasaate Meie Annid 1. detsembri saate retsept
Retsept
portsjonile
300 g Põdramaks
4 tk Sibul
Mõned salveilehed
Vahukoor
1 kg Kartul
1 kg Kõrvits
Piim
Rõõsk koor 10%
võid, õli
Brändi
Tõsta maks kõigepealt kuuma vette ja siis külma vette, seejärel eemalda kelme. Pane maks tunniks piima sisse seisma, et liigne veri eemalduks.
Koori kartulid ja kõrvits. Kartulid pane keema ja kõrvitsatükid ahju röstima. Viiluta sibul, prae pannil õli ja või segus klaasjaks. Pane pannile või sulama ja pane mõned salveilehed küpsema. Küpseta maks pannil 1 minut ühelt poolt ja 1 minut teiselt poolt. Lisa pannile tilgake brändit ja süüta põlema. Pane sibulad uuesti pannile ja vala peale vahukoor, kuumuta veidi aega.
Tambi keedetud kartulid nuiaga pudruks, lisa võid ja kuum piima-kooresegu. Vahusta ning kõige lõpuks lisa kõrvitsad.
Retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse

KOMMENTAARID

midli 19.märts 2012 17:21
Sool ja pipar? Mina igatahes lisasin, muidu nii maitsetu.
aatomik 04.apr 2010 14:58
300g maksa oleks nagu kahe inimese ports. Aga sinna juurde kilo kartuleid ja kilo kõrvitsaid?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp