Ulukilihast toidud  » Põder

Koorene hapukapsahautis põdrahakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini. Autor: Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Värskekapsa-hakklihahautis on üsna tuntud kodune roog. Samamoodi saab aga kasutada ka hapukapsast. Kellel põdrahakkliha pole, võib võtta muud uluki- või siis veisehakkliha. Täidlust lisab koor, millest moodustub mõnus kaste. Loomulikult võib lisada vastavalt võimalusele ja soovile veel erinevaid teemakohaseid lisandeid, nagu seeni, marju, ürte, pähkleid jne. See siin on aga n-ö baasretsept.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane hapukapsas vähese veega keema. Puhasta sibul, haki peeneks ja kuumuta pannil väheses õlis klaasjaks. Lisa hakkliha ja prae vahetevahel segades pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
Lisa hakkliha kapsale ja hauta tasasel tulel kaane all, kuni kapsas on sobivalt pehme. Lisa siis hapukoor ja kuumuta ilma kaaneta keetes läbi. Maitsesta soola, pipra ja ka suhkruga. Serveeri keedukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa