Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Punase veini marinaad metsseale ja põdrale

Põder

Punase veini marinaad metsseale ja põdrale

Toidutare vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Marinaad ulukilihale.
Retsept
portsjonile
300 ml punast kuiva veini
300 ml lauaäädikat
300 ml vett
2-3 sibulat
1 porgand
1 petersell
½ sellerit
1-2 küüslauguküünt
1 loorberileht
2 nelki
2 kadakamarja
tüümiani
basiilikut
majoraani
sidrunikoort
muskaatpähklit
2-3 sl ōli
Hakitud köögiviljad ja maitseained segada õli, äädika, veini ja veega. Valada lihale nii, et liha oleks kaetud.

KOMMENTAARID

toomas 26.nov 2013 23:30
Põdraliha on retseptis puhta ära unustatud...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega