Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Hakkliharullid

Põder

Hakkliharullid

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hakkliharullid põdralihast
Retsept
portsjonile
500 kuni 600 g põdraliha
Marinaad:
1 sibulat
2 sl laua- äädikat
3 sl vett
1 peterselli
soola
musta pipart
Täidis:
1.5 dl soolaseeni
2 sl riisi
1 sibulat
2 sl võid
Praadimiseks:
rasva
Hautamiseks:
tomatikastet
Valmistusviis
Keeda veest, äädikast, sibulast ja petersellist mardinaad ja jahuta.
Hoia lihatükke vähemalt 4 tundi marinaadis.
Siis aja liha 2-3 korda läbi hakkmasina.
Maitsesta soola ja pipraga ning sega hästi läbi.
Vormi hakkmassist 8 lamedat kooki, mille keskele pane täidis.
Vormi rullikujuliseks.
Prae pannil ja hauta tomatikastmes.
Serveeri keedetud kartulite või kartulipudru, kastme ja salatiga.
Täidise valmistamiseks leota seened, keeda riis sõmeraks.
Haki sibul ja prae koos seentega võis.
Seejärel sega seened riisiga ja maitsesta.
 

KOMMENTAARID

separaator 27.mai 2006 15:32
Kolm korda läbi hakklihamasina on isegi vana põdra jaoks liig. Marineerimise asmel soovitan proovida laagerdamist, jääb puhtam ulukimaitse, aga kõigile see ei meeldi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes