Ulukilihast toidud  » Põder

Hakkliharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Hakkliharullid põdralihast
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda veest, äädikast, sibulast ja petersellist mardinaad ja jahuta.
Hoia lihatükke vähemalt 4 tundi marinaadis.
Siis aja liha 2-3 korda läbi hakkmasina.
Maitsesta soola ja pipraga ning sega hästi läbi.
Vormi hakkmassist 8 lamedat kooki, mille keskele pane täidis.
Vormi rullikujuliseks.
Prae pannil ja hauta tomatikastmes.
Serveeri keedetud kartulite või kartulipudru, kastme ja salatiga.
Täidise valmistamiseks leota seened, keeda riis sõmeraks.
Haki sibul ja prae koos seentega võis.
Seejärel sega seened riisiga ja maitsesta.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
separaator 27.mai 2006 15:32
Kolm korda läbi hakklihamasina on isegi vana põdra jaoks liig. Marineerimise asmel soovitan proovida laagerdamist, jääb puhtam ulukimaitse, aga kõigile see ei meeldi.
1