Põder

Pajaroog ulukilihaga

Keskmine hinne: 3.6 Autor: Toidutare
Põdraliha asemel võib kasutada ka mõnda teist ulukiliha.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 3 tundi + marineerimisaeg

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Marinaad: Sega marinaad suures kausis.
Tõsta kuubikuteks või ribadeks lõigatud liha marinaadi ja lase seista külmas u 2 tundi.
Pajaroog: Puhasta ja koori porgandid ning lõika u ½ cm paksusteks ratasteks.
Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks.
Puhasta värsked seened,( külmutatud seened sulata).
Koori küüslauguküüned.
Tõsta kõik koostisosad kuumakindalasse vormi.
Lisa liha koos marinaadiga.
Vala peale vesi ja pudista üle puljongikuubik, maitsesta soolaga.
Sega ettevaatlikult.
Pane kaas peale või kata fooliumiga ning tõsta külma ahju alumisse ossa.
Keera ahi 200º C peale ja küpseta u 2 tundi.
Võta rooag ahjust ning sega ettevaatlikult ja tõsta ahju tagasi, küpseta veel u ½ tundi või kuni liha on pehme.
Valmis roale lisa hapukoor, sega ning maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa