Ulukilihast toidud  » Põder

Panniroog põdraliha ja seentega

Keskmine hinne: 2.25 Allikas: 100 rooga
Panniroog põdraliha ja seentega.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha õhukesteks viiludeks, pruunista kuumal pannil võis ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta potis õlu, lisa liha ja hauta madalal kuumusel pehmeks. Pruunista pannil sibul ja seened, kalla juurde koor. Kuumuta peaaegu keemiseni ja pane juurde liha. Kui poti sisu tundub väga vedel, kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Serveeri riisi, kartulipudru või ahjukartulite ja pohlasalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kats 11.jaan 2012 17:45
Tuli väga meitsev.
1