Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põder

Seene-põdrapraad

Põder

Seene-põdrapraad

Kodukiri.
PrindiSoovita sõbrale
Pruuniks praetud põdraliha on eriti hõrk ahjukartulite, pruunistatud kukeseente ja sibulatega.
Retsept
portsjonile
400 g põdraprae õhukesed viilud
või või margariin
peenestatud petersell
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)
1 kuni 2 tk peenestatud sibul
1 l Kukeseen
Pruunista külmutatud praest lõigatud õhukesi lihaviile rasvaines neid hoolikalt pöörates. Lisa maitseained juba pruunistatud lihale. Pruunista pannil eraldi sibulad ja seened, et neid hiljem lisanditena serveerida. Seened ja sibulad võib segada ka lihaga, sel juhul segunevad nende maitsed hõrguks tervikuks. Serveeri kuumalt koos köögiviljadega. Retsept on mõeldud 4-6-le sööjale.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes