Võileivad

Võileivatort Tzatziki

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Tükelda paprika ja mustad oliivid, vajuta fetaki kahvliga pudruks. Sega kõik fetatäidise ained ühtlaseks seguks. Kurgitäidiseks peenesta küüslauguküüned noaga ning suru siis peene soolaga pastaks. Lõika kurk pisikesteks tükkideks, pane sõelale ja raputa soola peale; lase umbes tund seista, et kurgist soola mõjul liigne mahl välja imbuks. Sega ained kokku. NB! Sellest täidisest kulub pool kihtide vahele, ülejäänu aga tordi pinna ja külgede jaoks. Immuta saiaviilud ning kata vaheldumisi mõlema täidisega. Kata ka tordi pind ja küljed, kaunista oliivide ja tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa