Võileivad

Lõheburger

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Burgeri valmistamiseks sobib ka forell. Igal juhul eelista maitsestamata kalafileed, et eiekiks liigne maitsete üleküllus.
Kogus: 2 portsjonit
1. Puhasta lõhe luudest ja haki hästi peeneks.
2. Maitsesta sinepi, sojakastme ja õliga.
3. Vormi massist ümmargused pihvid ja prae pannil mõlemalt poolt.
4. Sega kausis kõik kastme komponendid.
5. Lõika kukkel pooleks ja aseta selle vahele burger koos kastme, salatilehtedede, sibulaviilude ja tomatiratastega.
# Klassikalise rohelise salati asemel võid lisandina katsetada ka spinatit.
# Kes soovib, võib vahele lisada ka viilu tavalist juustu või mozzarella’t.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa