Võileivad

Tarretatud kodujuustu-singitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Üsna kiiresti valmiv tort sobib ka suuremale seltskonnale. Tee kodujuustu-singitort võimalusel valmis eelmisel päeval, siis jõuab see korralikult tarretuda. Kasuta tugevamaitselist suitsusinki ja maitsesta hoolsalt.
Valmistusaeg:

VALMISTUSAEG: 30 MINUTIT + 2 TUNDI KUNI ÜLEÖÖ KÜLMAS

Kogus: 1 portsjon
Purusta näkileivad ja sega sulavõiga. Pane segu fooliumi või kilega kaetud, 26 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja ning tasanda. Täidiseks töötle sink, puhastatud paprika ja porru koos kodujuustuga köögikombainis ühtlaseks massiks. Sega hulka hapukoor ning maitsesta sidrunipipra, Tabasco ja soolaga. Valmista poolikust puljongikuubikust 2 dl leent. Sulata želatiin kuumas puljongis, lase pisut jahtuda ning sega täidise hulka. Vahusta rõõsk koor ja lisa samuti
täidisele. Kalla segu vormi tordipõhjale ning lase külmkapis paar tundi kuni üleöö tarduda.
Kaunistamiseks eralda munakollased valgetest ja haki mõlemad peeneks. Tükelda murulauk. Keera singiviilud rulli ning lõika 1–2 cm laiusteks tükkideks. Lao munakollased ja -valged, murulauk ja singirullid triipude või ringidena tordile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 04.nov 2011 10:59
Väga maitsev tort tõesti. :) Soovitan hapukoort ja vahukoort mitte panna, siis ei tule nii vedel. ;) Leiba soovitan aga 100g rohkem panna, et põhi veidi paksem tuleks ning samuti ka ?elatiini panin 1 spl võrra rohekm.
tertsik 26.apr 2010 19:14
ei tea, kas saiaga sama hea tuleb, siin soomes elades on igasugu näki ja koorikleibadest kõrimulguni
Sisett 01.veeb 2010 13:22
Väga maitsev tuli, soovitan kõigil proovida !
Ann 14.jaan 2010 10:22
Minul lagunes kõik ära, nii vedel tuli, ei teagi, mis valesti sai...
emsu2 03.jaan 2010 11:12
Mulle ei meeldinud näkileiva maitse.See võikogus oli näkileivakoguse jaoks natuke väike, oleks pidanud rohkem imbunud olema.Põhja võib ju ka tavalise musta leivaga teha.Tarretis oli väga hea ja lisandeid võib ise panna oma maitse järgi.
krypto 11.dets 2009 21:34
Väga lihtne ja kiirelt sai valmis , olin veits kannatamatu võtsin ühe tüki pärast kolmetunnist seismist aga üli maitsev ja soovitan kõigile :) väike pilt sellest : http://photos-
a.ak.fbcdn.net/hpho-
tos-ak-
snc3/hs005.snc3/11239_1301925430344_1296713260_899454_1929264_n.jpg
MuChaCa 20.nov 2009 16:45
Nii vedel täidis tuli :( Isegi hapukoort panin poole vähem. Loodame, et siis vähemalt 8 tunnigagi ära tardub, kui tardub.
salme 16.nov 2009 17:00
väga maitsev ise proovisin teha ja sõin nagu ütleb vanasõna keele viib alla soovitan siiralt kõigil järgi proovida
yoyo 14.nov 2009 14:21
Garneering on jah super! Kes on proovinud valmistada?
liisbet13 07.nov 2009 12:47
super ilus näeb välja!:)
1