Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Võileivagrilli võileivad

Võileivad

Võileivagrilli võileivad

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnusad võileivad, mis täidavad kiirelt kõhtu. Lihtsatele singi-juustutäidisega võileibadele annab mõnusat maitset ananass. Juustu-porgandivõileivad on küüslaugumaitselised ja sisaldavad rohkelt porgandeid, mis muudavad need võileivad väga mahlaseks.
Retsept
portsjonile
SINGI-JUUSTUVÕILEIVAD
10 tk Röstsai (täistera- või mitmevilja-)
Võid määrimiseks
200 g Sink
100 g Juust
1 väike purk (225g) Ananassikonserv
JUUSTU-PORGANDIVÕILEIVAD
10 tk Röstsai (täistera- või mitmevilja-)
Võid määrimiseks
200 g Juust
3 tk Porgand
4 küünt Küüslauk
Valmista kõigepealt täidised. Singi-juustutäidise jaoks lõika sink ribadeks. Riivi juust. Nõruta ananassikonserv. Sega omavahel sink, juust ja ananass (ilma mahlata). Juustu-porganditäidise jaoks riivi juust. Koori ja riivi porgandid. Sega juust ja porgandid. Lisa küüslaugupressiga purustatud küüslauk. Sega ühtlaseks. Lülita võileivagrill vooluvõrku. Määri saiaviiludele võid. Aseta võiga määritud pool võileivagrillile. Tõsta peale 1 spl täidist.
Aseta teine võiga määritud saiaviil peale, nii et võiga pool jääb ülespoole. Grilli võileibu umbes 2-3 minutit, kuni need on kuldpruunid.
Kogustest valmib 10 võileiba.

KOMMENTAARID

Likatas 29.jaan 2009 18:25
Väga super-super maitsev võileib...nämm.-
Tõesti isuäratav.:Y
Putakas 11.nov 2008 19:11
Maitsva kuuma võileiva saab ka, kui kala kasutada. Sobivad nii tuunikala kui skumbria konservid, tiba sibulat vahele, kui tahtmine ka tomatit või ketšupit,majoneesi ja juustu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes