Võileivad

Pitsasaiad

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Pereköök Autor: Martin Mikk
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta pannil õli, lisa hakitud sibul ja veide aja pärast hakkliha. Kui liha on praetud, maitsesta see soola, ketšupi ja pitsamaitseainega. Jaota segu ajuplaadile pandud röstsaiadele. Kurna ananass ja tõsta hakklihale.. Kata riivitud juustuga. Küpseta ahjus 200° juures, kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 17.märts 2016 16:15
Ma peaaegu unustasin seda ka et hoia 10min ahjus
Liis 17.märts 2016 16:14
Võib ka küpsetada ahjus 225 kraadi juures ja seda võib ka nii teha nt:võtad mingi saia paned selle peale tomati kastet või ketsupit siis pizza maitseainet siis riivitud juustu ja siis paned ahju. :):):)
Eesti tv 3 17.märts 2016 16:09
väga nämmid
Laura 17.märts 2016 16:08
See oli päris hea
LEIVAKAS! 28.märts 2013 17:59
Sovitan teha leivaga, musta leivaga ka väga head!!!:)
Marks 12.märts 2012 18:27
Minu lemmik näks:A:R:S:P:O
Kertukas 07.dets 2011 16:04
:PMina tegin musta leivaga
kirke 01.mai 2011 10:07
:Y:) väga hea
Liisi 07.jaan 2011 12:17
nämmmi
Gerli 27.juuli 2010 17:40
Väga head saiad ! :Y
Annake 27.apr 2009 17:23
Poolsuitsuvorstiga kõige parem:A
Sassu 21.apr 2009 16:12
Hakkliha võib asendada ka salatisingiga. lao röstsaiaviilud ahjuplaadile, määri ket?upiga, peale sinki,ananassi tükke,pizzamaitseai-
net ja riivjuustu. Küpseta ahjus(250*C) u30 min. või nii kaua kui juust sulanud ja saiad pruunid. Lapsed pugivad mõnuga!:Y
J2nk3kene 07.veeb 2009 10:20
:D :Y
J2nk3kene 07.veeb 2009 10:20
:D :Y
axel13 05.veeb 2009 22:02
0:Y:D
1