Võileivad

Ciabatta päikesekuivatatud tomati ja mozzarella’ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Viilude asemel võid teha ka suurema ahjuvõileiva – sellisel juhul lõika ciabatta-päts pikkupidi pooleks. Katsetada sobib ka Gruusia leivaga.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Lõika ciabatta’st korralikud viilud.
2.  Määri saiale pestokastet.
3.  Viiluta sibul ja aseta saiale vaheldumisi vaheldumisi õlist nõrutatud päikesekuivatatud tomatite ja mozzarellaga.
4.  Küpseta ahjus 180 kraadi juures u kümme minutit, kuni juust on sulanud.
5.  Aseta võileivale basiilikuleht ja puista üle purustatud musta pipraga.
Ciabatta’le võid pesto asemel määrida kõikvõimalikke pastasid, sobivad erinevad tšatnid, päikesekuivatatud tomatite pasta, sibulamoos, tapenade’i jms. Rikasta võileiba ka näiteks marineeritud küüslaugu, toorsuitsusingi jms-ga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pippar 20.juuli 2011 22:27
Soovitan soojalt, suurepärane tulemus!:)
mannu 15.mai 2010 12:00
Väga hea!
1