Võileivad

Porgandirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leibur Autor: Raili Mikk
Maitsestatud porgandi-maisisegu lapi leiva sisse keeratuna
Kogus: 2 portsjonit
Koori porgandid ja keeda pehmeks. Purusta sauseguriga või köögikombainiga. Lisa mais, õli ja mesi. Maitsesta soola ja basiilikuga. Terve saia rullikeeramise asemel võib katet lihtsalt väiksemate sektorite peale määrida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ruta 04.nov 2008 14:22
Maitsev. Maisi ei armasta, nii et selle jätsin ära ja basiiliku asemel kasutasin estragoni - sobib porgandiga ülihästi.
camza 22.okt 2008 23:04
lapi leib on minu arvates ülimaitsev! ja see, et sellega veel nii palju põnevat annab "kokku keerata" on veel parem. asun kohe järgi proovima, äkki tekib endalgi mõni huvitav idee...
1