Võileivad

Klubivõileib kanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
See on hea variant juhuks, kui eelmisel päeval tegid just ahjukana ja sellest jäi üht-teist üle. Samas võid kasutada ka suitsukana, peekonit, sinki jms.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Rösti saiaviilud.
2.  Soojenda ahjukana ja viiluta.
3.  Prae pannil muna, maitsesta see soola ja pipraga.
4.  Lõika tomatist viilud.
5.  Määri saiaviilud toorjuustuga kokku, aseta ühele viilule salatileht, ahjukana ja tomativiil, selle peale taas saiaviil ning sellele salatileht ja praemuna. Torni tippu aseta kolmas saiaviil ja lõika siis pooleks, et moodustuks kaks kolmnurka.
# Klubivõileib, Ameerikas 19. sajandi lõpul loodud club sandwich, on traditsiooniline kolmekihiline võileib, mida sageli serveeritakse majoneesikastme ja friikartulitega.
# Võileiva paremaks kooshoidmiseks võid veerandike sisse torgata puutiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Toiduhaige 19.nov 2011 16:55
Väga Hea
Mari-Liis. 15.juuni 2011 15:09
:Y soovitan kõigile soojalt !
kiku 11.dets 2010 17:17
see oli kõige parim!:D
1