Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Teo-seenetäidisega ahjusai

Võileivad

Teo-seenetäidisega ahjusai

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsva ahjusaia võid valmistada just sellisest kuklist või saiast, mis sulle kõige enam meeldib. Hea suupiste piknikule või reisile kaasa võtta.
Retsept
portsjonile
1 tk pikk sai
150 g Teod
400 g Šampinjonid
200 g Või
3 küünt Küüslauk
sool, pipar
1 kimp Petersellilehed
1. Puhasta seened ja pruunista pannil väheses võis.
2. Lõika saial kaas pealt ja tühjenda sai seest. Pane saiasisu köögikombaini ning lisa sulatatud või, purustatud küüslauk, hakitud petersell ja sega.
3. Lisa teod ja seened ning sega kergelt. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Täida tühjendatud sai tihedalt seguga ja kata kaanega.
5. Keera sai fooliumisse, küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit ja lase jahtuda.
6. Serveerimisel lõika sai viiludeks ja paku koos värske salatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes