Võileivad

Teo-seenetäidisega ahjusai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Maitsva ahjusaia võid valmistada just sellisest kuklist või saiast, mis sulle kõige enam meeldib. Hea suupiste piknikule või reisile kaasa võtta.
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta seened ja pruunista pannil väheses võis.
2. Lõika saial kaas pealt ja tühjenda sai seest. Pane saiasisu köögikombaini ning lisa sulatatud või, purustatud küüslauk, hakitud petersell ja sega.
3. Lisa teod ja seened ning sega kergelt. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Täida tühjendatud sai tihedalt seguga ja kata kaanega.
5. Keera sai fooliumisse, küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit ja lase jahtuda.
6. Serveerimisel lõika sai viiludeks ja paku koos värske salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa