Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Juustuburger

Võileivad

Juustuburger

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Nagu nimigi ütleb, on juustuburgeris peale hakkliha ka juustu, mis tavaliselt esineb toeka, vähemalt veerand tolli ehk 6 mm paksuse viiluna.
Retsept
portsjonile
800 g veisehakklha
2 tl Sool
0.25 tl Purustatud pipar
4 tk Suured juustuviilud (paksus 5mm)
4 tk Kukkel
2 tk suured tomatid
8 tk Salatilehed
1 tk väike punane sibul
Marineeritud kurk
Sega sool ja pipar hakkliha hulka ning vormi saadud segust neli suurt pätsi, grilli või prae need küpseks (9 minutit kummaltki poolt). Aseta teise poole küpsemise ajaks juustuviilud lihapätside peale. Lao ainetest kokku võileib.

Märksõnad

juustuburger

KOMMENTAARID

Hindaja 13.jaan 2012 17:32
Väga hea maitsega. Tegin ükskord selliseid miniatuurvariante külla kaasa. Laualt kadusid ikka väga kiiresti :) 5
uygkjh 04.jaan 2010 10:13
väga hea
VAHUR KUKK 11.juuni 2009 19:46
VÄGA HEA.MAITSEV.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool