Võileivad

Saiakate baklažaaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Saiakattesse võid lisada ka näiteks päikesekuivatatud tomatit. Maitset ja kreemisust annab katte hulka segatud palsamikreem.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Mässi koorimata küüslauk fooliumisse ja küpseta ahjus cs 45 minutit.
2.  Lõika baklažaan kuubikuteks, sega soolaga läbi ja pane 30 minutiks sõelale nõrguma. Seejärel kuivata majapidamispaberil
3.  Kuumuta pannil õli ja prae selles baklažaan, kuni viljaliha on pehme.
4.  Suru küpsetatud küüslaugus kestast välja baklažaanide hulka, lisa ürdid, sidrunimahl ja pipar.
5.  Haki tomati viljaliha kuubikuteks ja sega saadud massi hulka. Maitsesta soolaga.
6.  Rösti saiaviilud ja aseta igaühele peale korralik lusikatäis katet. Kaunista värske basiilikuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bersan 01.apr 2011 13:45
Julge soovitus!
kogenematu 21.märts 2010 23:02
kas bakla?aan tuleb ära koorida??
Ave 21.märts 2010 22:19
Olen midagi väga sarnast improviseerinud. Sõin saiata. Imeline oli, kuigi saiaga vist oleks kindlama peale minek. Soovitan seda retsepti.
1