Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võileivad

Saiakate baklažaaniga

Võileivad

Saiakate baklažaaniga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Saiakattesse võid lisada ka näiteks päikesekuivatatud tomatit. Maitset ja kreemisust annab katte hulka segatud palsamikreem.
Retsept
portsjonile
4 küünt Küüslauk
3 spl Oliiviõli
350 g Baklažaan
1 tk tomat
1 spl hakitud petersell
1 spl hakitud basiilik
1 tl Sidrunimahl
4 viilu sai
1.  Mässi koorimata küüslauk fooliumisse ja küpseta ahjus cs 45 minutit.
2.  Lõika baklažaan kuubikuteks, sega soolaga läbi ja pane 30 minutiks sõelale nõrguma. Seejärel kuivata majapidamispaberil
3.  Kuumuta pannil õli ja prae selles baklažaan, kuni viljaliha on pehme.
4.  Suru küpsetatud küüslaugus kestast välja baklažaanide hulka, lisa ürdid, sidrunimahl ja pipar.
5.  Haki tomati viljaliha kuubikuteks ja sega saadud massi hulka. Maitsesta soolaga.
6.  Rösti saiaviilud ja aseta igaühele peale korralik lusikatäis katet. Kaunista värske basiilikuga.

KOMMENTAARID

bersan 01.apr 2011 13:45
Julge soovitus!
kogenematu 21.märts 2010 23:02
kas bakla?aan tuleb ära koorida??
Ave 21.märts 2010 22:19
Olen midagi väga sarnast improviseerinud. Sõin saiata. Imeline oli, kuigi saiaga vist oleks kindlama peale minek. Soovitan seda retsepti.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke