Võileivad

Kevadine võileivatort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Toidutare
Värvikirev võileivatort. Ettevalmistusaeg u 30 minutit + seisab jahedas vähemalt paar tundi.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika saiaviiludelt servad. TÄIDIS: Nõruta tuunikala. Sega kõik koostisosad ühtlaseks püreeks. Jälgi et tuunikala ei jääks tükki. Lao 4 saiaviilu alusele üksteise kõrvale nii et tekib nelinurk. Kata poole täidise kogusega. Siis lao peale teine kiht saiaviile. Kata ülejäänud täidise osaga. KAUNISTUS: Vahusta créme fraise, lisa majonees, safran, purustatud küüslauk ja sool. Kata saadud seguga võileivatort pealt ja ka servad. Kunista lõheviilude, krevettide, munalõikude, poolitatud tomatite, ja tilliokstega, kata tordiservad salatilehtedega.
Serveerimisviis
Enne serveerimist lase tordil seista jahedas vähemalt paar tundi, muutub mahlasemaks.
Lisandid
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jarek 07.märts 2008 14:28
maailma parim kala vöilevatort, sulab suus kohe ära. suvel tegin köigile meeldis. ei mäletanud nyyd nime. läks aega otsimisega.
mammakene 06.apr 2007 07:36
Tore !Tänäseks oma tehtud kevadine tort pidulauale-suured tänud- loodan ,et maitseb sama hästi ,kui kaubanduslik väljanägemine . tänud!
maris55 12.sept 2005 23:08
Väga hea võileivaretsept! Ma arvan,et sellest tuleb meil hea tort küll! :)
1