Võileivad

Broileriga bocatta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suitsupeekoni, kanafilee ja mahlase kodujuustu täidisega bocatta sobib hästi piknikule kaasavõtmiseks, aga ka töö juurde lõunasöögiks. Soovi korral võid sama roa valmistada ka seemnekuklitest.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta pannil õli ja pruunista broilerifileesid mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale. Pruunista ka peekon ning pane küpsetuspaberile nõrguma. Prae seedermänniseemneid kuival pannil mõni minut. Sega omavahel kodujuust, hakitud porru, basiilikulehed, õli ja sidrunimahl. Lisa jahutatud seedermänniseemned. Lõika bocatta neljaks kihiks. Kata alumine kiht kolmandiku kodujuustuseguga, lao peale kolmandik peekonist ja ribadeks lõigatud broilerifileed. Tee nii veel kaks kihti. Suru bocatta tihedalt kokku ning seo nööriga kinni. Paki korralikult küpsetuspaberisse ja hoia seal kuni serveerimiseni. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa