Võileivad

Grillitud lavaš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hakklihatäidis muudab grillitud lavaši vastupandamatuks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pruunista hakkliha pannil. Lisa hakitud sibul ja jätka praadimist. Sega juurde jahu, hapukoor ja tomatipasta. Maitsesta pipra, paprikapulbri, pune, soola ning purustatud küüslaugua. Lisa hakitud paprika ja riivitud juust, tõsta tulelt ning jahuta veidi. Määri täidis lavašilehele. Keera lavaš pikemast otsast rulli ja lõika pooleks. Grilli mõlemalt poolt 5 minutit, lõika viiludeks ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nämma oli 09.nov 2008 12:11
Tegin seda koos sõpradega ja se oli lausa suus sulav,kuigi alguses mõtlesin et mingi jama on ;)
riiw 16.okt 2006 19:11
midagi paremat on raske ettegi kujutada...
raksu 02.okt 2006 19:38
super hea tuli välja! soovitan soojalt,, sobib ideaalselt lõunatoiduks kartuli ja kastmega;)
pagarikass 24.sept 2006 10:08
algul tundus lavašist lugedes,et ta ikka vist hea asi ei ole.KUid proovisime järgi ja vahepeal sõi terve pere ainult lavašši igasuguste vahetäidistega,gril-
litud(meie teeme seda küll ahjus) on eriti hea ja lastele meeldis sellega ise jännata.Pereemal puhkus missugune.Isa tõi lavašilehed ja lapsed keerasid rulle.
1