Võileivad

Kihiline tort tarretatud kala- ja kurgitäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Võid teha ka ainult üht täidisega, võttes aineid kahekordses koguses.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Tee koorikuteta leivaviiludest toidukilega kaetud lõikelauale umbes 25x12 cm suurune ristkülik, niisuta piimaga. Valmista mõlemad täidised köögikombainis, töödeldes tükeldatud ained toasooja majoneesi, toorjuustu ja/või jogurtiga ühtlaseks seguks. Viimasena lisa mõlemale täidisele leige želatiinilahus.
Kata ettevalmistatud põhi poole kalatäidisega. Aseta selle peale järgmised leivaviilud, pintselda piimaga ja kata poole kurgitäidisega. Korda sama uuesti, kata teine kurgitäidisekiht viimaste leivaviiludega ja immuta need piimaga.
Tõsta kileservad tihedalt tordi peale ja aseta peale kerge vajutis, näiteks väike puidust lõikelaud. Pane 6 tunniks või järgmise päevani külma.
Tõmba kileservad mööda tordi ääri alla, aseta piklik vaagen tordi peale ja pööra mõlemad koos ringi. Eemalda kile. Kata pind toorjuustuga ning kaunista õhukestest kalaviiludest keeratud rullide, tilli ja laimisektoritega.
NB! Võid muidugi kasutada ka üht täidist, võttes aineid kahekordses koguses.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa