Võileivad

Hoagie

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Hoagie on välja mõeldud Philadelphias ning kuulutati 1992. aastal selle linna “ametlikuks võileivaks”. See aga ei tähenda, et Hoagiet ei peaks omaks mitmed teisedki linnad. Ühel meelel ollakse siiski selles, et tõelise ja õige Hoagie aluseks peab olema itaaliapärane piklik kukkel või sai, mille vahel olgu tingimata Itaalia sinki, salaamit ja provolone juustu, lisaks veel salatit, tomatit ja sibulat. Täiuslikkuse saavutamiseks niristatakse kogu see ilu ja uhkus üle punega maitsestatud vinegrettkastmega.
Kogus: 4 portsjonit
VALMISTAMINE:
Lao sinepi ja võiga määritud ligi 20 cm pikkuste kuklite vahele vorstiviile, seejärel
paprikat, tomatit ja mõlemat sibulat. Soovi korral võid köögiviljad eelnevalt pannil
väheses võis läbi kuumutada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sandeep 17.veeb 2014 09:33
As Charlie Sheen says, this article is "WI!NINGN"
ratspumm 26.sept 2009 11:18
suht segane retsept kuhu juust jäi,mis vinegrett kaste?
1