Võileivad

Forelli-krevetitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Kogus: 1 portsjon
Purusta näkileivad, nirista peale natuke piima ning sega kokku sulatatud võiga.
Suru segu küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhjale.
Nirista väga aeglaselt peale ülejäänud piim. Paisuta oeelatiinipulber lahjendatud sidrunimahlas ja sulata kuumaveevannis. Lõika kala pisikesteks tükkideks ning sega ülejäänud ainetega; soe želatiinilahus lisa viimasena. Laota segu kohe ühtlase kihina tordipõhjale, kata vorm fooliumiga ja pane vähemalt 4 tunniks või järgmise päevani külmkappi. Kaunista munaviilude, krevettide ja tilliga.
Kui tort peab sööjaid ootama, kata ta pealt kuivamise vältimiseks toidukilega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa