Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad võileivad

Võileib avokaado, tomati ja fetaga

Külmad võileivad

Võileib avokaado, tomati ja fetaga

Karin Rask Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-mai Alamaa
See võileib on eelkõige meie pere täiskasvanute, minu ja Rasmuse lemmik. Minu meelest on selle maitsekooslus lihtsalt niivõrd mõnus!
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
2 tk Küps avokaado
2 tk Suur tomat
1 tk Väike riivitud küüslauguküüs
1 tk Sidrun
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Ciabatta või must leib
Soovi korral fetajuust
1. Kraabi küpsetest avokaadodest lusikaga sisu välja ning sega kausis sidruni ja soola-pipraga.

2. Valmista tomatisalsa, hakkides tomatid hästi peeneks ja maitsestades oliiviõli, küüslaugu ning soola-pipraga.

3. Serveeri saadud segusid musta leiva viilul või ciabatta’l või avokaado koore sees. Kui soovid, raputa peale fetajuustu!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hurmaasalat metspähklitega

Värsked salatid
Hurmaasalat metspähklitega