Võileivad  » Külmad võileivad

Suitsukala salat leival

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Toomas Lääts
Neid leibu, millel koos head Eesti asjad – kala, hapukurk ja omatehtud leib –, söövad meelsasti ka kõik lapsed.
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta suitsuforellifilee luudest ja tee kala näppude vahel peenemaks. Lisa kalale peeneks hakitud sibul, keedetud muna, maitseroheline ja üks hapuvõi soolakurk (teine kurk jäta kaunistamiseks).

2. Lisa hapukoor ja majonees. Maitsesta värskelt pressitud laimimahlaga. Soovi korral lisa soola ja pipart. Pane segu leibadele. Viimistle võileib taimevõrsete, kurgirohuõite ja teisest kurgist lõigatud viiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa