Uudiskiri Instagram Facebook
 
Leivakatted

Baklažaanikaaviar

Leivakatted

Baklažaanikaaviar

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Püreeritud baklažaan tomati ja sibulaga. Sobib serveerida võileiva või keedetud kartuliga.

üle 60 min

Retsept
1 tk suur baklažaan
1 tk Sibul
4 tk konserveeritud või värske tomat
2 tk küüslauguküüs
2 sl õli
sool
must pipar
Paprika (jahvatatud)
2 sl petersell või murulauk
Baklažaan küpsetada 200°C juures ahjus 30-60 minuti jooksul pehmeks. Sibul ja küüslauk hakkida ja praadida õlis. Hakitud tomatid lisada praepannile ja segada. Küpsetatud baklažaan koorida, sisu hakkida noaga peeneks ja püreerida. Valada saadud mass praepannile. Maitsestada soola ja musta pipraga ning riputada kübeke paprikapulbrit peale. Lisada 1 sl hakitud peterselli või murulauku. Segada ja praadida, kuni liigne vedelik on aurustunud. Hautada kaane all veel mõni minut. Jahutada ja pakkuda külmkapist võetuna võileiva või keedetud kartuliga.

KOMMENTAARID

Hindaja 01.apr 2010 16:30
täitsa maitsev oli:)
Malle Karakull 02.juuni 2005 15:34
ma ei soovitaks jahvatatud paprikat
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes