Võileivad  » Leivakatted

Baklažaanikaaviar

Keskmine hinne: 4 Allikas: Soome
Püreeritud baklažaan tomati ja sibulaga. Sobib serveerida võileiva või keedetud kartuliga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Baklažaan küpsetada 200°C juures ahjus 30-60 minuti jooksul pehmeks. Sibul ja küüslauk hakkida ja praadida õlis. Hakitud tomatid lisada praepannile ja segada. Küpsetatud baklažaan koorida, sisu hakkida noaga peeneks ja püreerida. Valada saadud mass praepannile. Maitsestada soola ja musta pipraga ning riputada kübeke paprikapulbrit peale. Lisada 1 sl hakitud peterselli või murulauku. Segada ja praadida, kuni liigne vedelik on aurustunud. Hautada kaane all veel mõni minut. Jahutada ja pakkuda külmkapist võetuna võileiva või keedetud kartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 01.apr 2010 16:30
täitsa maitsev oli:)
Malle Karakull 02.juuni 2005 15:34
ma ei soovitaks jahvatatud paprikat
1