Uudiskiri Instagram Facebook
 
Leivakatted

Oavõie päikesekuivatatud tomatitega

Leivakatted

Oavõie päikesekuivatatud tomatitega

Merilin Truusa
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Merilin Truusa
Ubade koorimine on tüütu, aga seda väärt, sest kest on väga tugev ja ebameelidv süüa.
Retsept
300 g (u.1kg värskeid) Põldoad (keedetud, kaunadest ja kestadest puhastatud)
6 -7 sl Külmpressitud oliiviõli
4 -5 tk päikesekuivatatud tomatid
ürdid või purustatud küüslauk
Soola vajadusel
1. Pane oad ja tomatid poole õlikogusega köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Soovi korral lisa ürte või paar küünt pressitud küüslauku. Osa õlist võid asendada tomatite hoidiseõliga.
2. Lisa lusikatäite haaval ülejäänud õli, kuni saavutad soovitud konsistentsi. Soola lisamine või mittelisamine oleneb ubade soolasusest. Serveeri leivakattena.

Allikas: toidublogi "Pisike ja Pisut Segi"

KOMMENTAARID

Ak 24.aug 2012 18:51
KAsutasin konserviubasid ja tuli imemaitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke