Võileivad  » Leivakatted

Oavõie päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Merilin Truusa
Ubade koorimine on tüütu, aga seda väärt, sest kest on väga tugev ja ebameelidv süüa.
1. Pane oad ja tomatid poole õlikogusega köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Soovi korral lisa ürte või paar küünt pressitud küüslauku. Osa õlist võid asendada tomatite hoidiseõliga.
2. Lisa lusikatäite haaval ülejäänud õli, kuni saavutad soovitud konsistentsi. Soola lisamine või mittelisamine oleneb ubade soolasusest. Serveeri leivakattena.

Allikas: toidublogi "Pisike ja Pisut Segi"
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ak 24.aug 2012 18:51
KAsutasin konserviubasid ja tuli imemaitsev!
1