Võileivad  » Leivakatted

Suitsulestavõileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Võileivakatte hulka võib lisada ka näiteks hapukat õuna..
Kogus: 2 portsjonit
Puhasta suitsukala luudest ja nahast ning eralda kalaliha.
Haki sibul ja soolakurk väiksemateks kuubikuteks.
Sega omavahel kodujuust, sibul, soolakurk ja kala.
Lisa segu hulka veidi hakitud tilli, soola-pipart ja lusikatäis hapukoort või majoneesi.
Rösti leivaviil, aseta sellele salatileht ja kõige peale pane kuhjaga leivakatet.

# Kui kasutad tavalist, st maitsestamata kodujuustu, haki segu hulka omal käel tilli, peterselli ja murulauku.
# Kui kasutad kuivemat sorti kodujuustu, mille hulka ei ole juba lisatud hapukoort, võid kastmeks omavahel segada majoneesi, sidrunimahla, sinepit ja soola-pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa