Võileivad  » Soojad võileivad

Grillitud lavašš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Mõnusalt aromaatne vahepala.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Poolita lavašš, määri pooltele pestot. Lao kihiti mozzarellalõigud ja päikesekuivad tomatid. Nüüd oleks kõikse mõnusam suruda kogu see kraam kalaresti vahele – ja grillile. Kui aga parasjagu ei ole käsil grillipidu, saab ka ahjus hakkama. 180 kraadi, ja kui juust hakkab sulama, ongi valmis. Kui eelistad krõbedamaid suupisteid, rösti poolitatud lavašš enne pesto määrimist kergelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Armeenia 04.okt 2012 22:18
Katil ei ole õigus. See õhuke tainajura (nagu ta end väljendab), on just nimelt õige lavash. Lavashitegu: http://www.youtu-
be.com/wa-
tch?v=8uY54Jy1lDA
ja http://www.youtu-
be.com/watch?v=NMUB-
JwYsrQc
Kati 04.okt 2012 21:28
On küll lava?, see ongi päris lava?, mitte see peenike/õhuke tainajura.
Kai 24.juuni 2011 12:00
Pildil küll lava? ei ole ju.
1