Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad võileivad

Grillitud õuna-kohupiima topeltvõileivad

Soojad võileivad

Grillitud õuna-kohupiima topeltvõileivad

Maire Suitsu 100 grillrooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Grillmagusroog, milles õunte, kaneeli ja kohupiima tuntud kooskõla saab teravust ingverilt või muskaatpähklilt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Kohupiim või toorjuust
4 sl Pruun suhkur
16 viilu Sai
4 tk Õun
Kaneel (jahvatatud)
Muskaat või ingver (jahvatatud)
Õli
Vahusta kohupiim või toorjuust 2 supilusikatäie pruuni suhkruga kohevaks ja kata saiaviilud saadud seguga. Uurista õuntest südamikud välja ning lõika õunad hästi õhukesteks ratasteks. Jaga need saiaviiludele ja raputa üle maitseainetega. Lao võileivad õliga määritud fooliumile või ühekordsetele fooliumalustele. Grilli keskmisel kuumusel, kuni alumine külg pruunistub, seejärel pruunista ka teine külg. Raputa saiadele pruuni suhkrut ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes