Võileivad  » Soojad võileivad

Grillitud õuna-kohupiima topeltvõileivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 grillrooga Autor: Maire Suitsu
Grillmagusroog, milles õunte, kaneeli ja kohupiima tuntud kooskõla saab teravust ingverilt või muskaatpähklilt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 8 portsjonit
Vahusta kohupiim või toorjuust 2 supilusikatäie pruuni suhkruga kohevaks ja kata saiaviilud saadud seguga. Uurista õuntest südamikud välja ning lõika õunad hästi õhukesteks ratasteks. Jaga need saiaviiludele ja raputa üle maitseainetega. Lao võileivad õliga määritud fooliumile või ühekordsetele fooliumalustele. Grilli keskmisel kuumusel, kuni alumine külg pruunistub, seejärel pruunista ka teine külg. Raputa saiadele pruuni suhkrut ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa