Võileivad  » Võileivatordid

Triibuline võileivatort

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: 100 rooga
Tavalisest mõnevõrra enam näputööd nõudev, kuid samas väga maitsev, kerge ja lahtilõigatult ka äärmiselt atraktiivne tort. Kui soovite suuremat torti, võtke kõiki aineid topelt ning ehitage ka põhi kaks korda suurem.
Kogus: 1 portsjon
Mikserda kokku toasoe maksapasteet ja pehme või, maitsesta. Kalla külmutatud
herned ägedalt keevasse vette ning lase paar minutit keeda. Kalla sõelal
külma veega üle, töötle püreeks ja mikserda kokku toorjuustuga. Keeda tükeldatud porgandid väheses vees pehmeks, lase jahtuda. Seejärel püreeri ja mikserda kokku toorjuustuga, maitsesta soola-pipraga. Sega kodujuustu hulka tükeldatud muna, hapukoor ja maitseained.
Moodusta saiast 3 x 2 viilu suurune põhi, niisuta piimaga. Määri põhjale kogu
pruun täidis ja tõsta selle peale pool rohelisest. Lao veel kiht leiba, immuta ja kata kogu kollase täidisega. Järgmiseks aseta immutatud saiakiht, määri sellele valge täidis ning lõpuks rohelise täidise ülejääk. Kata leivaviiludega, immuta ka need. Mähi tort kilesse ja lase vähemalt paar tundi külmas seista.
Kata pealispind majoneesi ja toorjuustu seguga. Kaunista võrdlemisi tagasihoidlikult murulaugu, porgandilaastude või muude meelepäraste köögiviljadest tehtud kaunistustega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marilyn 08.sept 2015 10:53
Hoiatan ette, et Koostisainete nimeirjas on puudu üks kiht asi ( ehk toorjuustu veel ja porgandit ! ) Muidu oli väga maitsev ja mega hea asi ;)
aidake 01.märts 2012 17:21
kui palju see umbes aega võtab?????
anne-lii 12.dets 2010 19:43
kuhu läi kollase täidise retsept???? aga vähemalt isetegevust,ja kollane täidis võib sisaldada ju ainult munakollase(keede-
tud)võie koos küüslaugu ja riivitud juustu ning sulavõiga segatuna!maitseained on vastavalt oma soovile ja lisasin ka veidi hapukoort mis segatud veidi sinepiga(lahjem kui majonees)kaunis-
tusele lisasin ka hapukurki!tulemus oli enam-vähem,aga järgmine kord katsetan juba teravamate asjadega.NB!pitsa-
maitseaine annab väga huvitava maitsenüansi!
Birgit 28.apr 2010 17:44
Lihtsalt super:D Lisasin rohelisele täidisele küüslauku ning kasutasin pruunis brändi asemel konjakit. Samuti jäi veidi valget üle ning selle panin katesse juurde. Lisaks tegin veel singikreemiga ühe kihi juurde.
thea39 28.jaan 2010 17:30
Kollane täidis: 200 g porgandeid 0,25 tl.soola valget pipart 100 g maitsestamata Creme Bonjouri
Kristinsööb 09.nov 2009 13:41
Tuli väga hea välja, see roheline osa oli eriti huvitav ja hea
Huviline 06.nov 2009 10:51
Retsepti lugedes tundub, et kollane täidis tehakse porgandist ja toorjuustust. Tundub üsna huvitav, kavatsen kindlasti proovida!
12piibelehte 06.nov 2009 10:20
kollase täidise komponendid puudu...muidu huvitav tort.
tinky 06.nov 2009 10:07
Kollase täidise täpselt valmistamise õpetust ei ole...
1