Võimalik allergia  » Sisaldab muna

Spinati-ricotta-ravioolid salveivõiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Ingrem Raidjõe
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega pastataina koostisosad ja sõtku elastseks siledaks palliks. Kata niiske rätikuga ja jäta puhkama.

2. Blanšeeri spinatit kuumas vees umbes 2 minutit. Ehmata jääkülma veega, nõruta ja pigista liigne vedelik välja. Sega kõik täidise koostisosad omavahel. Maitsesta.

3. Võta rullimiseks korraga veerand kogust pastatainast. Alusta pastamasina kõige laiemast vahest, lastes taina sealt kolm korda läbi, seda iga kord pooleks voltides. Edasi vähenda rullide vahet iga kord ühe numbri võrra. Rulli pastamasina abil tainast õhukesed lehed.

4. Tõsta täidis portsjonitena poolele tainale, tõsta ülejäänud tainas peale ja sulge pätsikesed selliselt, et täidis ei vajuks kokkusurutava taina vahele ning et üleliigne õhk tuleks ravioolide seest enne sulgemist välja.

5. Aja potis 2 liitrit vett keema, lisa sool ja tõsta ravioolid potti. Keeda 5 minutit, et pasta keeks läbi.

6. Pane pannile tükk võid ja salveilehed ning kuumuta, kuni kõik hakkab mõnusalt mullitama. Prae lehti võis paar minutit. Tõsta samale pannile ravioolid, liiguta neid, lisa riivitud parmesan ja raputa panni, et ravioolid oleksid ühtlaselt võikastmega kaetud. Serveeri kohe koos riivitud parmesaniga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa