Võimalik allergia  » Sisaldab piima

Vahukoorešarlott kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 6 portsjonit
Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel kuivained ja lisa ettevaatlikult vahustatud munade hulka. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri see noa või tainakaabitsaga mööda plaati ühtlaselt laiali. Küpseta biskviiti 200 kraadi juures umbes 10 minutit, kuni see muutub kuldpruuniks. Kummuta biskviit lauale, suhkruga üle puistatud teisele küpsetuspaberile, ja keera rulli. Kui biskviit on jahtunud, keera rull ettevaatlikult lahti, määri sellele moos ja seejärel keera uuesti rulli.
Vahusta vahukoor vanilli- ja tuhksuhkruga. Paisuta želatiin külmas vees, sulata üles ja sega väikese koguse vahukoore hulka. Seejärel lisa segu ülejäänud vahukooremassi hulka ning lisa kirsid. Vooderda vorm toidukilega ja aseta poolest rullist lõigatud kettad vormi põhja ja külgedele. Vala vormi ka täidis ja aseta tahenema. Kata seejärel šarlott teisest rullipoolest lõigatud ketastega. Serveerides kaunista tort vahukoore ja kirssidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ainura 22.veeb 2010 19:22
mul tuli jumala krõbe ja ei saanud ma keerata midagi rulli:T
1