Võimalik allergia  » Sisaldab piima

Ricotta-mannavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Siin vormis eelista tavalisele mannale speltanisumannat, milles on toitaineid tunduvalt rohkem. Õhuline vorm maitseb parim leigena.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistusaeg 30 min + paisub 30 min + ahjus 35–40 min

Sulata või ja sega 2,5 dl suhkruga. Lisa ükshaaval lahtiklopitud munad ja seejärel vähehaaval kohupiim ning klopi kergelt läbi. Sega manna küpsetuspulbriga ja lisa ricotta-kohupiimamassi hulka. Lisa riivitud apelsinikoor ja -mahl ning lase segul pool tundi seista, et manna pehmeneks. Lõpuks sega hulka hakitud kreeka pähklid. Määri ahjuvorm (30 x 40 cm) võiga. Vala mass vormi, tasanda pind ja küpseta 180-kraadises ahjus 35–40 minutit, kuni vorm on pealt kuldpruun. Vala 1,5 dl suhkrut kuuma vette, lisa apelsinidest pressitud mahl ja keeda kaaneta keskmisel kuumusel 10–15 minutit, kuni siirup pakseneb. Ahjust võetud soe vorm vala üle apelsinisiirupiga.
Kogus 12 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa