Võimalik allergia  » Sisaldab piima

Kaneeline toorjuustukook

Keskmine hinne: 2.58 Allikas: Toidutare.ee Autor: Eva Pärtel
See kreemine toorjuustukook soojendava kaneeliga sobib eriti hästi praegusesse jahedasse aega. 
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Põhjaks purusta köögikombainis küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru mass lusikapõhjaga 20 cm-se koogivormi põhja ja pane ootele.

2. Täidiseks sega toasoe toorjuust, suhkur ja koor ühtlaseks massiks. Lisa ühekaupa munad. Tee segu pooleks ja lisa ühele kaneel, sega segamini.

3. Kalla ilma kaneelita pool ettevaatlikult küpsisepõhjale. Selle peale kalla kaneeliga pool.

4. Küpseta 150-kraadises ahjus 45 minutit. Kook on küps, kui see keskelt mõne cm raadiuses veel võdiseb. Lülita ahi välja, pane pajakinnas ukse vahele ning lase koogil tund aega ahjus järelküpseda. Edasi jahuta toatemperatuurini ning seejärel külmikus üleöö (või vähemalt 4-5 tundi). Serveeri toormoosiga.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ra Ly 12.nov 2014 09:01
Magustoit
1