Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võimalik allergia

Gerda šokolaaditort

Võimalik allergia

Gerda šokolaaditort

djkessu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev šokolaadikook.

40-60 min

biskviitpõhi (tordipõhi)
džemm
hapukoor
šokalaad
piim
(kõike maitse järgi)


1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks.
2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või džemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks(1,5*1,5cm).
3. Sega tükid paraja koguse hapukoorega.
4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale.
5. Sulata šokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima.
6. Kalla tort üle sulanud šokolaadiga.
7. Hoia torti külmkapis, kuni šokolaad on tahkestunud.

KOMMENTAARID

Gerdaly88 31.jaan 2012 18:28
väga hea oli ja lihtne valmistada,üldse ei pidanud midagi küpsetama....:Y
Shaggy 23.sept 2004 09:38
see on põhimõtteliselt ju kräsupea kook :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes