Gluteenivaba

Avokaadosalat

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Kevadtoidud Autor: Pille Enden
Hinnaline energia- ja vitamiiniallikas avokaado on kevadisel toidulaual eriti teretulnud. Maitsva avokaado väljavalimine on omaette väljakutse. Küps vili on katsumisel kõva, kuid sõrmega vajutamisel jääb koorele muljumisjälg. Kindlam on osta pooltoores vili, mis 2–3 päeva pärast küpseks saab.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kastme valmistamiseks sega purustatud küüslauk sidrunimahla ja oliiviõliga, maitsesta soolaga. Rebi salatilehed väiksemaks. Lisa poolitatud kirsstomatid, õhukeseks viilutatud redised, kuubikuteks lõigatud kurk, hakitud sibulapealsed, peterselli- ja mündilehed. Koori avokaadod, tükelda ja nirista peale sidrunimahla.

2. Sega kõik salatikomponendid omavahel ja salatikastmega vahetult enne serveerimist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa