Muffinid

Porgandimuffinid toorjuustutäidisega

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Need muffinid on mahlased tänu porgandile ning muffini keskele peidetud toorjuustusele üllatusele. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Sega jahu ja tärklis kaneeli ja küpsetuspulbriga. Vahusta muna õli ja 1 dl suhkruga. Lisa juurde mesi (kui see ei ole vedelapoolne, siis soojenda seda pisut pliidil). Lisa kuivained ja kõige lõpus riivitud porgand.
Sega toorjuust 1 spl suhkruga.

2. Tõsta 1 spl tainast muffinivormidesse. Tõsta taina peale 1 tl toorjuustusegu ja selle peale taas tainas nii, et kogu toorjuustumass saaks kaetud.

3. Küpseta 180-kraadises ahjus 20-25 minutit. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Allika 28.märts 2015 20:24
Üks hea retsept ilma nisujahuta. Taigen on ehmatavalt vedel,käisin isegi kontrollimas, kas jahukogused õigesti maha kirjutasin. Ega eriti ei kerki, aga mõnus mahlakas on sellegipoolest. Magusat panen järgmine kord vähem (ega ma meega koonerdanud ka), sai sutsu liiga. Toorjuustu asemel panin hapukoorega segatud vanillikohupiima, on ka väga hea. Osa teen ilma kaneelita, et porgandi ja mee maitse paremini eristuks. Seemneid puistan ka peale.
snuuups 15.mai 2014 14:12
heaaaa
1