Muffinid

Peedi-šokolaadimuffinid tatrajahuga

Keskmine hinne: 0.9 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Gluteenivaba
Mahlased ja maitsvad muffinid, mis tänu peedile ja tatrale on ka väga tervislikud. Parimad tulevad need küpsetised isekeedetud peediga, aga võid kasutada ka poes müüdavat riivitud peeti. Soovi korral kaunista šokolaadiglasuuriga
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Vispelda toasoojad munad suhkruga lahti, lisa õli, sidrunist pressitud mahl ja riivitud peet. Sega omavahel küpsetuspulber, kakao ja jahu, lisa muna-peedisegu hulka. Sega ühtlaseks tainaks.

2. Haki šokolaad ja lisa koos Kreeka pähklitega taina hulka. Jaota tainas muffinivormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse ja küpseta 175 kraadi juures 20–25 minutit või kuni sissetorgatud tikk jääb kuivaks.

3. Lase muffinitel 10 minutit vormis jahtuda ja taheneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anu 18.okt 2015 17:11
Tegelikult väga head, õhulised ja mahlased. [Tõsi, peedi ja tatramaitset soojast peast eriti ei tunne.)
1