Pannkoogid

Pannkoogitort šokolaadikreemi, vahukoore ja kirssidega

Keskmine hinne: 2.44 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Pannkoogitordi lauale toomine põhjustab alati elevust. Pannkoogid võid valmis küpsetada juba peole eelneval päeval, siis läheb lõplik torditegu rutem. Koogid ei peaks olema krõbedaks ja pruuniks praetud, pigem heledad ja pehmed. Hoia pannkoogitorti enne söömist paar tundi külmkapis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vala jahu suurde kaussi kuhja, sega soola ja suhkruga.

2. Tee jahu keskele süvend. Vala sinna lahtiklopitud munad, mis on segatud piimaga. Vala segu joana, samal ajal teise käega pidevalt jahuga segades.

3. Kõige lõpuks sega hulka sulatatud või.

4. Prae väheses õlis õhukesed ülepannikoogid. Lase neil täielikult jahtuda. Neid saad sellest kogusest 12 tükki.

5. Šokolaadikreemiks kuumuta kastrulis koor keemiseni. Tõsta pliidilt ja sega hulka tükeldatud šokolaad, lastes sel koore kuumuses sulada.

6. Lase kreemil täielikult jahtuda.

7. Vahusta koor suhkruga.

8. Nõruta kirsid vedelikust.

9. Lao tort kihiti alusele. Kõige alla laota üks pannkook, sellele määri umbes 2 sl šokolaadikreemi ja törtsudena vahukoort. Vajuta 10 kompotikirssi sõrmede vahel lamedamaks ja laota need kreemidele. Jätka nii kuni viimase pannkoogini, sellele määri samuti šokolaadikreemi ja lisa vahukoort.

10. Kaunista tort värskete kirssidega.

11. Serveerimisel lõika tordist viilud.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa