Pirukad ja pitsad

Vahemereline lõhepirukas feta ja spinatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Hoiad piruka küpsetamisel aega kokku, kui kasutad valmis-lehttainast, õlimarinaadis fetajuustukuubikuid ja kuumsuitsu lõhefileed.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 20-25 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika sibulad õhukesteks rõngasteks, sortsuta peale valge veini äädikas ja jäta sibulad 10 minutiks äädikasse pehmenema.
2. Sega hapukoore sisse purustatud küüslauguküüned, mesi, pune, sool ja pipar.
3. Rulli tainas veidi õhemaks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
4. Jaga maitsestatud hapukoor tainale ja tõsta sellele kihtidena või vabalt asetades spinatilehed, nõrutatud sibularõngad, lõhetükid ja fetakuubikud.
5. Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 20-25 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa