Pirukad ja pitsad

Pirni-sinihallitusjuustu-peekoni pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahedas pehmes pirukas ei domineeri ükski maitse. Peekoni võid asendada ka suitsusingiga. Viimane eelnevat küpsetamist ei vaja.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ ahjus 30 min

Laota peekoniviilud ahjuplaadile küpsetuspaberile ja küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit. Sega taina kuivained kausis kokku. Lisa õli, munad ja piim. Vala tainas 20 x 30 cm vormi küpsetuspaberile. Riivi kooritud pirnid jämeda riiviga, laota põhjale. Jaota pirukale peekon. Sega kokku munad, rõõsk koor ja juustud. Vala täidisele ja raputa peale musta pipart. Küpseta 225-kraadises ahjus pool tundi.
Kogus 15 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa