Pirukad ja pitsad

Kana-köögivilja plaadipirukas

Keskmine hinne: 1.9 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Maitsvast toekast pirukast jagub suurele seltskonnale. Serveeri seda ahjusoojalt koos värske salatiga, mis valmista piruka küpsemise ajal. Lihtsatest komponentidest koosnev pirukas meeldib nii suurtele kui ka väikestele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Koori ja haki sibulad ning küüslauguküüned, prae õlis klaasjaks. Lisa tükeldatud paprika ja suvikõrvits, kuumuta mõni minut. Maitsesta soola, pipra ja punemega. Lase jahtuda.

2. Sega omavahel riivitud juust, lahtilöödud munad, koor ja jahu, maitsesta vähese soolapipraga.

3. Kata kõrgete äärtega ahjuplaat küpsetuspaberiga ja laota lahtirullitud tainas selle peale. Tainas võiks jääda veidi üle äärte. Jaga köögiviljasegu tainale.

4. Pane sinna ka hakitud kanaliha ja juustu-kooresegu. Säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid ja jahvata soolapipart.

5. Küpseta 200° juures 20–25 minutit. Puista üle hakitud värske punemega ja serveeri toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa