Pirukad ja pitsad

Fetapirukad kodujuustu-muretainal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kodujuustu-muretainas sobib hästi nii soolaste kui ka magusate pirukatäidistega. Taina võid valmis teha juba eelmisel õhtul ja hoida küpsetamiseni külmkapis. Pirukad maitsevad kõige paremini ahjusoojana.
Valmistusaeg: 40-60 min
Taina võid segada nii köögikombainis kui ka käsitsi. Keera tainas toidukilesse ja pane pooleks tunniks külma. Samal ajal sega täidiseained. Rulli tainas ristkülikuks ning lõika ruutudeks. Tõsta ruutude keskele supilusikatäis täidist, määri ääri veega ja tõsta nurgad keskele kokku. Näpi pirukad kokku ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta ahjus 225°C juures 15 minutit, kuni kauni kuldpruuni värvuseni. Lase köögirätiku all jahtuda. Antud kogustest saab 16 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 31.okt 2011 08:54
Mari87: täidisesse lisatakse siin toores muna, mis koostisosad kokku ühendab.
Mari87 27.okt 2011 20:19
Kas täidises peab muna olema keedetud või toores?
1